vasárnap, február 25, 2007

50 projekt kihívás

Az utóbbi pár napban rengeteg külföldi hímzős blogot olvasgattam, és találtam egy-két igen figyelemreméltó kezdeményezést. Az egyik ilyen az 50 projektes kihívás.
Az alapötlet az, hogy a hímzős csajszik egy (nagy) része igen tekintélyes alapanyagkészleteket hajlamos felhalmozni otthon, majd a vásárlási láz újra és újra eluralkodik, és a cuccos csak nő és nő... (nekem már a két nagy doboz sem elég már pl, és még mindig vásárolnék...)
És most jön a kihívás: ki kell jelölni a meglévő cuccokból elkészíthető 50 projektet, és csak minden 10 elkészült után lehet új alapanyagokat (ez természetesen a kifogyó fonalakra nem vonatkozik) vásárolni.
A szabályok részletes leírása angolul pl itt megtalálható.

Én belevágok!
Viszont mivel itt nehezen követhető lenne a dolog, a gportálon fogom tárolni. Amint megírtam a listát, kiteszem ide oldalra a linket. Remélem, sokan fogtok hozzám csatlakozni!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Részt vennék, csak van egy kis bibi:-) 1 azaz egy munkát tudnék kijelölni magamnak, de azt sem csinálom:-))) Na jó, ha jobban belegondolok, akkor lenne még egy.
A gyöngyös angyalka párja... de mást nem tudok most így hirtelen. Írjál légyszi, hogy te melyik 10-et jelölöd ki, hátha találok még én is:-)

Névtelen írta...

Ez az 50 projekt max gondolatban jöhet össze nálam, egyszerűen nincsen ennyi félretett készletem, még ha az elkezdett és egyes mintákhoz félretett alapanyagokat is számolom. :))) Szerencsére. :)) Ezek szerint halálra vásárolhatnám magam, de félek, hogy némelyik mintától épp ezért menne el a kedvem, mert túl sokat váratna magára. Én inkább hirtelen felindulásból nyúlok egy-egy soron kívüli hímzéshez. A különleges fonalakat ugyan szeretem hörcsögként begyűjtögetni. Most is azt teszem. :)) Első 10-et ugyan fel sorolhatnék, de félek, hogy a blogomat követve végül kiderül a sorrendváltozás. :)