péntek, október 05, 2007

jótékonyság

Biztos tudjátok, hogy elkezdtem egy jótékonysági projektet koordinálni. Több, mint egy éve megy, rengeteg képecske érkezett, elkészültek az első felajánlható dolgok.
És megérkezett az első támogatandó cél is. Van Budapesten egy fogyatékosoknak otthont adó óvoda-iskola. Ők szeretnék általunk készített dolgokkal díszíteni a 8 db hálótermet. Három falvédő már van, kellene még öt. Viszont már nincs ennyi képecske.
Úgyhogy most az xszemesen is meghirdettem, hogy aki tud, küldjön november 30-ig. December 18-án lesz az átadás, addig meg is tudnánk varrni Cilivel.
Ha nagyon nem jön össze, akkor lesz majd "csak" patchworkos is, valami egyszerűbb mintával.. De azért remélem, sikerülni fog csinálni nekik valami szépet.
És úgy izgulok, most, hogy már látszik a projektem eredménye!!!

4 megjegyzés:

Clinique-Bogi írta...

Rita!
Azt hiszem pont Cilitől van a 101 Bears mintám. Ha összerántasz pár embert akkor kettőt-kettőt lehetne abból vállalni szerintem. És egységes kinézete is lenne.

Zsuzsa írta...

Ha jössz szombaton, akkor patchworkos macis anyaggal hozzájárulnék a falvédőkhöz, a hímzést most nem merem vállalni, de azzal is próbálkozom!

Judilla írta...

Elkotortam a címet!! Küldd el nekem légyszíves a gmailra..
Kész van már nyár óta, csak postára kéne adnom..
Pussz

Laci írta...

mekkorak legyenek a kepecskek?? es milyen minta - megprobalok en is legalabb egyet csinalni... csak kene tobb informacio!

Kati
(katica_hu@yahoo.com)