kedd, július 03, 2007

PIF - pay it forward

Éva indította.

Azt hiszem, ez lehet az alapja a külhonokban működő PIF (Pay It Forward) akcióknak.Nem kellett sok, hogy én is úgy gondoljam részt szeretnék venni benne. Elolvastam, és nagyon tetszik az ötlet. A lényeg: kapni jó, de adni mégjobb! Az apró örömök minden hétköznapot ünneppé tesznek.

A lényege:

I will send a handmade gift to the first 3 people who leave a comment on my blog requesting to join this PIF exchange. I don't know what that gift will be yet and you may not receive it tomorrow or next week... LOL... but you will receive it within 365 days, that is my promise! The only thing you have to do in return is pay it forward by making the same promise on your blog (or - in your life - if you happen to be blog-less).

Az első három ember, aki jelentkezik itt, megjegyzésben a blogomon és ő is kiteszi ezt a felhívást a saját blogján: küldök neki saját készítésű ajándékot. Nem tudom, milyen ajándékot fog kapni, és ne várja, hogy holnap, vagy a jövő héten megérkezik, de az elkövetkezendő évben biztosan érkezik egy kis csomag tőlem. Az egyedüli dolog, amit kérek érte: te is tedd meg az ígéretet a blogodon (vagy a való életben, ha nincs blogod), add tovább a jótettet.

Aki belefért az első három megjegyzésbe, az küldjön egy levelet az ityamom@gmail.com címre a címével, ha van, akkor a blogcímével együtt.

8 megjegyzés:

cica313 írta...

Ez nagyon aranyos!!!

Jade írta...

Hű, én, én, ééén! Én nagyon kiváncsi vagyok erre! Szeretnék részt venni benne!

Rita írta...

Oké, te vagy az első :-)

Rita írta...

eddig két hely kelt el, még valaki jelentkezhet!

Névtelen írta...

Szia!Lehet harmadik?Melinda(csicsóné)

Rita írta...

Lehetsz, de ahhoz kicsit többet kellene tudnom, cím, emailcím, blogod, stb...

Cimpulusz írta...

Merre jársz Drágs!?Remélem nyaralsz azért nem hallok felőled;)

Névtelen írta...

Crazy I can not believe in that story