vasárnap, június 10, 2007

Új projekt - már megint


Tegnap nekiugrottam! Már annyira izgatott voltam! (Ahhoz képest, hogy egy hete még fogalmam sem volt róla, hogy HAEDet fogok varrni...Az úgy volt, hogy szoktam mindenféle fórumot olvasgatni az xszemesen. Cica meg indított egyet a nagy mintát varróknak, hogy ha fogytán lenne a kitartás, tarthassuk egymásban a lelket. Gondoltam, megyek a Chatelaine-emmel. Aztán addig nézegettem a HAED képeiket, amíg kíváncsiságból meg nem néztem a honlapot - és egyből beleszerettem egy képbe. Meg is vettem izibe. Akkor még azt hittem, hogy egyszer majd... Aztán a lányok bíztattak, én meg ráizgultam az egyszálas hímzésre, volt is itthon 28as Lindám, azon bejelöltem, mekkora lesz. Aztán valahogy a fórumon mondtam, hogy heti max egy estét tudok erre szánni, többeknek bejött a rotáció, aztán felmerült az ötlet, hogy egyeztessük össze - úgyhogy mostantól szombatonként egy kedves kis társaság HAEDet vagy egyéb nagy képeket varr. A végeredményeket pedig itt mutogatjuk!)
Egy 20x30as résznek kb 2/3át sikerült megcsinálni, 4 féle kékkel. 28as Linda, 1 szálon, 1 szállal, és szerintem határozottan xek, nem kis göbök...
Szinte sajnálom, hogy el kell pakolnom egy hétre. De csak szinte, mert ma jön a Beatrix Potter Quaker napja!

6 megjegyzés:

Judilla írta...

HAED-t 1 szállal? Te jó ég, nagyon bátor vagy. Én is erre a Lindára csinálom a házikós SAL-t /és még sok mást is/, de ekkora munkába nem mernék belevágni 1 szálasan. Úgy néz ki romlik kissé a szemem, és nem igazán látom az apró ikszeket.
De kiváncsian várom a további fotókat róla:)

Névtelen írta...

Szerintem mindenképpen egyszálasra kell csinálni a haed-eket, mert különben nagyon méretesek és pixelesek lennének...

Rita írta...

igen, ezek eleve így vannak tervezve (ill 25re)
Én nagyon élveztem, pedig ez este 10 és fél 2 között készült

ka-ta írta...

Rita, lehet, hogy meghoztad a kedvemet, és én is kipróbálom 1 szállal. Na de azért n em fog pocsékba menni a 18-as aidám se, ne félj.:-))

Judilla írta...

Oh, elértettétek amit írtam.. Én csak a szemét féltettem:) Mert hogy nem kicsik ezek a minták.:))

szazu írta...

Szia! Örömmel olvasom, hogy nem csak én vagyok megalomán!! Nekem is ki van nyomtatva egy haed minta, amit majd egyszer.... de előbb be kellene fejeznem a mill.angelemet,ami szintén nem kicsi, bár azért nem haed méretű!
Sok sikert lányok!
szazu