hétfő, május 21, 2007

kis mutogató

Miután erősen május vége van (és nemrég számoltam össze, ilyenkor 45-50 mérleget és adóbevallást kell megcsinálnom), a szabadidőm erősen lecsökkent, hímezgetni még igyekszem, bár napi 1-2 órát sikerül max. beleerőltetni, azt is éjfél után, a blogolásra már tényleg sajnáltam az időt.
De most mutogatnék:









Az első képen a kézzel festett anyagocskáim vannak. Carol meghirdette a blogjában, hogy eladna párat, én meg lecsaptam :-) Annyira szépek!! És egy hét alatt ideértek. Már tervezgetem, hogy melyikre mi kerüljön...
A második kép a most induló második FSRR (lassú, hál istennek) első mintája. Az én témám az ősz lesz, és beleszerettem ebbe a képbe. Annyira, hogy megvettem hozzá a Gentle Art fonalakat is!
A harmadik pedig Brigusz FSRRjére a tündérkém. Az anyagot szerettem, jó volt rá dolgozni, nagyon kis finom lett (egy szállal van varrva, de 2x2es kockákra), viszont lelkileg nagyon megviselt.

5 megjegyzés:

Nina írta...

Gyönyörűek az anyagok!
Nemkülönben a hímzések is :)
Briguszé engem is megviselt volna, nem is kicsit.. :(

Timici írta...

Először is Nagyon boldog névnapot kívánok!!!
Másodszor pedig gratula a szép anyagaidhoz, jól jár, aki többféle blogot is olvasgat.;o)
Harmadszor pedig, itt nevetgélek magamban, mert ehhez a SandBS mintához én is megvettem a Gentle Arts fonalakat Zsuzsától.:) Imádom ezt és az összes Sisters and best Friends mintát, ha vki meg akar örvendeztetni ilyenekkel(is) megteheti.:D
Szóval nekem is ez van tervben, csak előbb még barátosném babaköszöntője.:) Nagyon szép lesz, majd mindig jövök nézegetni, milyen anyagra hímzed???

Rita írta...

Szia!
Köszi a dícséretet! Fein Flobán van egyébként, az az egyik kedvenc anyagom.

helen írta...

Brigusz kendőjének lelki nehézsége teljesen érthető. Én is így voltam vele...

Nagyon jó kis anyagaid vannak! És most, hogy olvastam, mit hímzel és mivel: rájöttem, hogy jééé, azok is kézzel festett fonalak :) Teljesen kiment a fejemből! Nagyon szeretem a tervező mintáit! És még egyet se hímeztem tőle. Tiszta szégyen!

A tökös kép: egyszerűen csodás! Nagyon tetszik! A színei is nagyon eltaláltak! Sose gondoltam volna, hogy ilyen jól mutatnak a gentle art fonalai komplexebb képeken is!

Timici írta...

Rita, köszi:) én is vmi rusztikusra tervezem elkezdeni.
Évi, nincs kedved Neked is ehhez a tököshöz?;o) Akkor lenne 3 belőle összahasonlításképp, naaa?
és igen, nekem is csak 1hete esett le, hogy a SandBS minden mintája Gentle Arts Sampler Threadsre és néhol DMCre van tervezve, talán ettől olyan nekünk tetszők.:DDD